Behandelingen

Behandelingen

Hieronder een beknopt overzicht van onze behandelingen. Als u meer wilt weten kunt u op de link meer info klikken bij de betreffende behandeling.

Voor onze actuele tarieven kunt u terecht op deze pagina.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bij fysiotherapie staat het behandelen van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat, de spieren, pezen en gewrichten van de mens, centraal.

Meer info
Osteopathie

Osteopathie

Osteopathie is een manuele geneeswijze, dat wil zeggen dat de osteopaat alleen zijn handen gebruikt bij de behandeling. Het is een veilige behandelvorm die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleert.

Meer info
Manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een geneeswijze die blokkades in het bewegingssysteem behandeld. Door de blokkades op te heffen verminder je direct de pijn en verbeter je de bewegingsmogelijkheid van het behandelde gewricht.

Meer info
McKenzie therapie

McKenzie therapie

McKenzie Therapie is een wereldwijd erkende behandelmethode van rug- en nekklachten, al dan niet met uitstraling in armen of benen.

Meer info
Medical Taping

Medical Taping

Medical taping, of lymfetaping, stabiliseert de gewrichten, stimuleert en ondersteunt de spierfunctie en de bloed- en lymfecirculatie met behulp van cure tape.

Meer info
Bekkentherapie

Bekkentherapie

Bij bekkenfysiotherapie leert u om de spieren van de bekkenbodem te voelen en bewust te gebruiken. Om de bekkenbodemspieren te leren kennen en te gebruiken zijn allerlei oefeningen mogelijk.

Meer info
Oedeemtherapie

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie of manuele lymfedrainage is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De oedeemfysiotherapeut behandelt mensen die last hebben van oedeem.

Meer info
Beweegprogramma’s

Beweegprogramma’s

Door middel van een speciaal sportief programma onder begeleiding van een fysiotherapeut, leert u om beter om te gaan met uw fysieke beperkingen, en op de juiste manier in beweging te komen.

Meer info
Longrevalidatie

Longrevalidatie

Longrevalidatie richt zich op het verbeteren van het lichamelijk functioneren, het verminderen van klachten en beperkingen, het optimaliseren en verbeteren van de ademhaling en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een chronische longziekte of mensen die een operatie hebben ondergaan vanwege longkanker.

Meer info
Stressreductie

Stressreductie

Tegenwoordig zijn er veel stress gerelateerde gezondheidsproblemen, zonder dat we dat direct in de gaten hebben. Stress kan leiden tot zowel mentale als fysieke klachten. Stress is niet altijd te vermijden, maar op tijd ontspannen zorgt voor herstel en balans.

Meer info
Valpreventie

Valpreventie

Bij mensen die ouder worden, neemt het risico op vallen toe. Vallen op hoge leeftijd kan grote gevolgen hebben en tot ernstige verwondingen leiden. Dit kan veel invloed hebben op de zelfstandigheid van deze mensen. Valpreventie is erop gericht het risico op vallen te verminderen of te voorkomen.

Meer info