Over ons

Fysio Centrum Maastricht

Bij Fysio Centrum Maastricht staat een team van kundige, goed opgeleide, en ervaren fysiotherapeuten voor u klaar, altijd met een glimlach. Ons doel is om u te helpen met de juiste kennis en kunde, zodat u zich beter voelt en herstelt. Wij hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht, begeleiding en respect. We willen dat iedereen die onze praktijk bezoekt zich thuis voelt. Uw welzijn is onze prioriteit.

Samenwerking en vertrouwen

Fysio Centrum Maastricht bestaat uit een team van ervaren fysiotherapeuten die nauw samenwerken met een osteopaat, lokale huisartsen in Maastricht en alle zorgverzekeraars. We zijn er om u te ondersteunen op uw weg naar herstel en gezondheid.

Ontdek onze behandelingen

Fysiotherapeuten Tanja Coenen, Ingrid Lacroix en Yorick Jansen heten u van harte welkom in onze praktijk. Op onze website vindt u meer informatie over de behandelingen en diensten die Fysio Centrum Maastricht u kan bieden.

Onze missie

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend, en vaak ervaren mensen klachten of beperkingen die hen hierin hinderen. Bij Fysio Centrum Maastricht streven we naar oplossingen voor deze bewegingsproblemen. Onze fysiotherapeuten zijn de deskundigen als het aankomt op bewegen. We begrijpen de complexiteit van uw problemen en staan klaar om u te helpen.

Onze Missie: Persoonlijke en Respectvolle Zorg

Bij Fysio Centrum Maastricht hebben we een duidelijke missie: we willen mensen die moeite hebben met bewegen op een persoonlijke en respectvolle manier bijstaan. Ons doel is om u van klachten te bevrijden of deze aanzienlijk te verminderen, altijd in nauw overleg met u als patiënt.

Samenwerken aan Uw Welzijn

We zetten ons in om u te ondersteunen op uw weg naar een leven zonder bewegingsbelemmeringen. Bij Fysio Centrum Maastricht staat uw welzijn centraal, en we werken samen met u aan het herstellen van uw mobiliteit en het verbeteren van uw kwaliteit van leven.

Onze visie

We willen dat u zich gehoord, begrepen en op uw gemak voelt in onze praktijk. Ons doel is om uw vertrouwen te winnen, zodat we samen de juiste behandeling en begeleiding kunnen bieden voor uw bewegingsprobleem. Onze fysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en voldoende gespecialiseerd om oplossingen te bieden voor uw bewegingsproblemen, klachten en vragen. We begrijpen dat bewegen complex kan zijn, en we staan klaar om u te helpen.

Ervaring en Voortdurende Ontwikkeling

Met jarenlange ervaring in bewegingstherapie hebben we een solide basis opgebouwd. Maar we gaan verder dan dat. Om onze kwaliteit hoog te houden, onderwerpen we onszelf jaarlijks aan bijscholing, nascholing en herhalingsdagen binnen onze specialisaties. We blijven leren en groeien om u de best mogelijke zorg te bieden.