Medical Taping

De kracht van cure tape

Bij Medical Taping maken we gebruik van Cure Tape, een speciale antiallergische tape met dezelfde rekkracht als de menselijke huid. Deze unieke methode biedt een scala aan voordelen, waaronder stabilisatie van gewrichten, stimulatie en ondersteuning van spierfuncties, en verbetering van de bloed- en lymfecirculatie. Het onderscheidende kenmerk van Cure Tape ten opzichte van sporttape is dat het niet de beweging van het geblesseerde gewricht beperkt, maar juist de natuurlijke beweging ondersteunt.

Natuurlijk bewegen, continu ondersteund

Met Medical Taping wordt natuurlijk bewegen 24 uur per dag ondersteund. Tegelijkertijd wordt het lichaamseigen herstelproces voortdurend gestimuleerd, zonder beperking van uw bewegingsvrijheid. Dit resulteert in een aanzienlijk versneld herstelproces.

Brede toepasbaarheid

Onze methode biedt verlichting bij diverse klachten, waaronder acute blessures, chronische spier- en gewrichtsklachten, lymfeoedeem, blauwe plekken, littekenverklevingen, hooikoorts, longklachten en menstruatiepijn. Bij Medical Taping combineren we deskundigheid en innovatie om u te helpen een actief en pijnvrij leven te leiden.

Op zoek naar een behandelaar met medical taping?