Over ons

team-fysio-maastricht-3

Over ons

De kundige, goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten van Fysio Centrum Maastricht helpen u graag met kennis, kunde en een glimlach. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht, begeleiding en respect zeer belangrijk. We streven ernaar dat iedereen zich in onze praktijk thuis voelt. Fysio Centrum Maastricht bestaat uit drie ervaren fysiotherapeuten die samenwerken met een osteopaat, alle huisartsen in Maastricht en alle zorgverzekeraars. Fysiotherapeuten Jos Bongaarts, Tanja Coenen en Ingrid Lacroix heten u van harte welkom in de praktijk van Fysio Centrum Maastricht. Op deze website vindt u bij het hoofdstuk ‘Behandelingen’ wat Fysio Centrum Maastricht u aan kan bieden.

Missie

Fysio Centrum Maastricht zoekt naar een oplossing voor het bewegingsprobleem dat er is. Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak zijn er klachten of problemen die u hierin belemmeren. Fysiotherapeuten zijn dé specialisten op het gebied van bewegen. Fysio Centrum Maastricht heeft als missie om mensen, die een probleem met bewegen hebben, op een persoonlijke en respectvolle manier te helpen. Wij willen dat u klachtenvrij wordt of dat uw klachten zoveel mogelijk zullen verminderen, alles in nauw overleg met u als patiënt.

Visie

Wij vinden het belangrijk dat u zich in onze praktijk gehoord, begrepen en op uw gemak voelt. Daarmee hopen wij bij u het vertrouwen te winnen dat u in overleg met ons de juiste behandeling en begeleiding krijgt voor uw bewegingsprobleem.

Onze fysiotherapeuten zijn voldoende gespecialiseerd om een oplossing te kunnen bieden voor uw problemen, klachten en/of vragen op het gebied van bewegen.

Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van bewegen. Om onze kwaliteit hoog te houden volgen we jaarlijks bij- en nascholing en herhalingsdagen binnen onze specialisaties.