Manuele therapie

Breed scala manuele therapie behandelingen in Maastricht

Manuele therapie, osteopathie, manuele lymfedrainage, Cyriax

Wanneer u als gevolg van ziekte of lichamelijke klachten op zoek bent naar fysio-maastrichteen fysiotherapeut in Maastricht, die gespecialiseerd is in manuele therapie, dan moet u beslist informeren bij Fysio Centrum Maastricht. De zeer ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten van F.C.M. kunnen u op het gebied van manuele therapie in Maastricht een breed scala aan manuele therapie behandelingen aanbieden. U moet hierbij denken aan manuele therapie behandelingen als: osteopathie, Cyriax en manuele lymfedrainage. Welke manuele therapie vorm in Maastricht de meeste kans op een snelle verbetering van uw klachten of ziektebeeld geeft, kan pas na het kennismakingsgesprek worden aangegeven.

Intakegesprek maakt duidelijk welke manuele therapie bij u past

Tijdens het kennismakingsgesprek (intakegesprek) wordt zorgvuldig in kaart gebracht wat uw klachten zijn en waarvoor u specifiek geholpen wilt worden. Indien u voor manuele therapie behandelingen doorverwezen bent door een specialist uit het ziekenhuis worden zijn / haar bevindingen met u besproken. Op basis van ons kennismakingsgesprek is het mogelijk, dat wij in overleg met u voor een andere manuele therapie vorm in Maastricht kiezen, omdat die sneller voor het verlichten van uw klachten zorgt. Het uitgangspunt van onze zeer ervaren manuele therapeuten is, dat u een goed gevoel heeft bij de gekozen manuele therapie vorm.

Doelstelling manuele therapie behandelingen Fysio Centrum Maastricht

De doelstelling van alle manuele therapie vormen in Maastricht is het opheffen van blokkades bij beweging gerelateerde klachten. Over het algemeen worden met manuele therapie snel resultaten geboekt. Bovendien is de toepassing van manuele therapie een veilige techniek.

Bij Fysio Centrum Maastricht binnen 24 uur een afspraak

Bij Fysio Centrum Maastricht is een team ervaren therapeuten werkzaam. Het grote voordeel hiervan is, dat u binnen 24 uur een afspraak kunt maken met een van onze manuele therapeuten in Maastricht. Voor het maken van een afspraak met een gekwalificeerde manuele therapeut belt u telefoon: 043 – 321 6870