Fysiotherapie

Fysiotherapie methodieken Fysio Centrum Maastricht

Fysiotherapie is de verzamelnaam voor het aanbod fysiotherapieën

Wanneer mensen het in de spreektaal over fysiotherapie hebben, dan worden vrijwel alle beschikbare fysiotherapie methodieken bedoeld.
team-fysio-maastrichtAlle methodieken worden als het ware onder een algemene verzamelnaam (fysiotherapie) geplaatst. En dat is logisch, want je gaat meestal naar een fysiotherapeut als je bewegingsklachten hebt. Dat een fysiotherapeut gebruik maakt van verschillende therapieën vinden de meeste patiënten niet interessant. Voorop staat, dat met hulp van de fysiotherapeut je snel van de bewegingsklachten afkomt. Fysio Centrum Maastricht beschikt ook over een osteopaat.

Wat wordt verstaan onder algemene fysiotherapie?

Bij algemene fysiotherapie staat het behandelen van klachten aan het beweging- en steunapparaat, de spieren, pezen en gewrichten van de mens centraal. De algemene fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt mensen die hinder ondervinden bij het bewegen in het dagelijks leven of tijdens sporten. Door middel van massagetherapie, bewegingstherapie en het verstrekken van oefeningen en adviezen bent u dan weer snel in staat om beter te bewegen.

Fysiotherapie aanbod Fysio Centrum Maastricht

Het team fysiotherapeuten van Fysio Centrum Maastricht heeft zich de afgelopen tientallen jaren gespecialiseerd en gekwalificeerd in een groot aantal fysiotherapie methodieken. U kunt ons in Maastricht inschakelen voor de behandeling van de volgende klachten en gespecialiseerde fysiotherapie methodieken:

Massage, manuele therapie, osteopathie, beweegprogramma, COPD, diabetes, artrose, ademhalingstherapie, ontspanningstherapie, McKenzie-therapie, taping, lymftape, sporttape, fysiotape, revalidatie, bekkentherapie, bekkeninstabiliteit, reuma, oedeemtherapie, lymfedrainage, zwangerschap gerelateerde klachten.

Bovenstaand overzicht is niet compleet. Staat uw klacht of fysiotherapie methodiek er niet bij? Neem dan toch contact met ons op en bel telefoon 043 – 321 6870

Bij Fysio Centrum Maastricht heeft u binnen 24 uur een afspraak!