Fysiotherapie Maastricht

Persoonsgerichte fysiotherapie Maastricht

Persoonlijke aandacht, begeleiding en respect staan ook centraalFysiotherapeuten-Maastricht

Het ervaren team fysiotherapeuten van Fysio Centrum Maastricht staat voor u klaar, wanneer u vanwege bewegingsklachten een beroep op hun expertise moet doen. En zoals onze patiënten weten, kunt u in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur een afspraak maken. Wanneer u hinder ondervindt bij het bewegen in het dagelijkse leven is het belangrijk, dat wij samen met u dit zo spoedig mogelijk aanpakken. Tijdens de fysiotherapie Maastricht maken wij gebruik van massagetherapie, bewegingstherapie en het verstrekken van oefeningen en adviezen voor thuis. Een snel herstel van uw bewegingsklachten krijgen we alleen samen voor elkaar. Vandaar dat bij Fysio Centrum Maastricht niet alleen uw bewegingsklachten, maar juist ook persoonlijke aandacht, begeleiding en respect centraal staan. Wij noemen dat bij Fysio Centrum Maastricht persoonsgerichte fysiotherapie Maastricht.

Fysiotherapie Fysio Centrum Maastricht

Fysio Centrum Maastricht beschikt over een ervaren team fysiotherapeuten. Elke therapeut heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in verschillende therapieën. Naast algemene fysiotherapie in Maastricht kunt u ons inschakelen voor de volgende klachten en therapieën:

  • Massage, manuele therapie, osteopathie, beweegprogramma, COPD, diabetes, artrose, ademhalingstherapie, ontspanningstherapie, McKenzie-therapie, taping, lymftape, sporttape, fysiotape, revalidatie, bekkentherapie, bekkeninstabiliteit, reuma, oedeemtherapie, lymfedrainage, zwangerschap gerelateerde klachten.

Welke fysiotherapie of combinatie van therapieën in Maastricht het beste passen bij de behandeling van uw klachten hangt af van het intakegesprek. Pas wanneer helder is wat de oorzaak van uw klachten is, kan een maatwerk plan van aanpak gemaakt worden. Om deze reden zijn voor de fysiotherapeuten van Fysio Centrum Maastricht persoonlijke aandacht, begeleiding en respect belangrijk.

Bij Fysio Centrum Maastricht binnen 24 uur een afspraak

Bij Fysio Centrum Maastricht is een team ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam. Het grote voordeel hiervan is, dat u binnen 24 uur een afspraak kunt maken voor fysiotherapie Maastricht. U kunt dus snel starten met uw fysiotherapie. Voor het maken van een afspraak belt u telefoon 043 – 321 6870