Fysiotherapeuten Maastricht

Betrokken fysiotherapeuten Maastricht

Fysiotherapeuten Maastricht hebben niet alleen aandacht voor uw lichaam

Fysio Centrum Maastricht beschikt over een uitgebalanceerd team fysiotherapy-maastricht-2gespecialiseerde en zeer ervaren fysiotherapeuten Maastricht. De grote verscheidenheid aan specialisaties stelt onze fysiotherapeuten Maastricht in staat om u een maatwerk fysiotherapeutische behandeling aan te bieden. Voor u als patiënt betekent dit, dat u snel verbetering zult ervaren van een fysiotherapeutische behandeling.

BIJ FYSIO CENTRUM MAASTRICHT KUNT U DE NAVOLGENDE BEHANDELINGEN VOLGEN:

Fysiotherapie, massage, manuele therapie, osteopathie, beweegprogramma, COPD, diabetes, artrose, ademhalingstherapie, ontspanningstherapie, McKenzie therapie, taping, lymftape, sporttape, fysiotape, revalidatie, bekkentherapie, bekkeninstabiliteit, reuma, gewrichtsklachten, oedeemtherapie, lymfedrainage, zwangerschap gerelateerde klachten.

Ook persoonlijke aandacht, begeleiding en respect staan centraal

Naast vakmanschap onderscheiden de ervaren en gekwalificeerde fysiotherapeuten Maastricht van Fysio Centrum Maastricht zich op de manier hoe met patiënten wordt omgegaan. Naast uw lichaam nemen persoonlijke aandacht, begeleiding en respect een belangrijke plaats in tijdens de behandelingen. Uit de zeer hoge waarderingscijfers blijkt dat dit door onze patiënten wordt gewaardeerd. Als team fysiotherapeuten Maastricht van Fysio Centrum Maastricht zijn wij hier trots op.

Kwaliteit en een snelle dienstverlening bij Fysio Centrum Maastricht

Onze fysiotherapeuten Maastricht hechten grote waarde aan kwaliteit. Zij zijn daarom ingeschreven in het kwaliteitsregister, deelregister lymfedrainage, BIG register en het bekkentherapie register. Zo heeft u als patiënt de zekerheid dat u door een gekwalificeerde fysiotherapeut behandeld wordt. Daarnaast durven wij te stellen dat wij een uitstekende samenwerking hebben met artsen en verzekeringen.

Bij Fysio Centrum Maastricht binnen 24 uur een afspraak

Bij Fysio Centrum Maastricht is een team ervaren fysiotherapeuten Maastricht werkzaam. Het grote voordeel hiervan is, dat u binnen 24 uur een afspraak kunt maken met een van onze therapeuten in Maastricht. Voor het maken van een afspraak of meer informatie belt u telefoon  043 – 321 6870